Werk met mij

Heb je een duwtje in de rug nodig om nóg meer potentiële klanten te bereiken? Heb je het idee dat je bedrijfsgroei stagneert en wil je simpelweg meer bereiken? Wil je doorgroeien met jouw bedrijf naar een volgend niveau?

Of begin je net met je bedrijf en wil je direct veel bereik en conversies? Kan je niet wachten om meer mensen te helpen met jouw producten/diensten?

Online adverteren maakt het gemakkelijk om jouw doelgroep gericht te benaderen, waardoor jouw merkbekendheid en klantenbestand razendsnel groeit. Ik kan je ondersteunen bij het inzetten van online advertenties op verschillende platformen, zoals Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube en Pinterest.

“Ik heb het al eens geprobeerd…”

Ik hoor vaak van ondernemers dat ze weleens online advertenties hebben geprobeerd, maar dat het niks voor hen was. Ik ben van mening dat iedereen gebaat is bij de inzet van online advertenties, mits je dit op basis van een strategie doet. Laat mij je helpen bij het strategisch instellen van de advertenties, zodat jouw bereik een boost krijgt. Hierdoor stijgt je merkbekendheid en groeit je klantenbestand. Ook je conversies nemen toe. Klinkt als een droom die uitkomt? Probeer het eens!

Geen zorgen

 

Wil je geen omkijken hebben naar jouw online advertenties, zodat jij je op andere zaken kunt focussen? Ik neem deze taak met alle liefde uit handen door jouw online advertenties maandelijks te beheren.

Duwtje in de rug

Wil je uiteindelijk wel zelf jouw advertenties beheren, maar heb je een duwtje in de rug nodig? Ik help je met het opzetten van jouw funnel én advertenties én leer je hoe jij zelf kunt adverteren.

Geen zorgen

Wil je wel alle vooroordelen van online advertising, maar heb je niet de tijd voor het beheren van de ads? Ik help je uit de brand door deze taak uit handen te nemen. Mocht je een afwijkende wens hebben, stel ik graag een pakket op maat voor je op!

[convertkit form=1415967]

Uitbesteding

Jij wilt meer bereik én meer leads/sales. Je weet al dat ads je daar bij kunnen helpen, maar je hebt geen zin (meer) om jouw advertenties zelf te beheren. Je wilt het resultaat zonder er zelf naar om te hoeven kijken. I got you!

Afhankelijk van jouw doelen en wensen, maak ik een custom strategie voor jouw advertenties, die ik vervolgens voor je uitrol. Ik beheer en optimaliseer de advertenties elke maand. 

Dit pakket is perfect voor jou als je: 

 • Grootste dromen hebt voor jouw business
 • Geen omkijken wilt hebben naar ads, maar…
 • Wel graag op de hoogte blijft van de resultaten


Investering
Vanaf: €400 excl. btw per maand
+ advertentiebudget van €250+ per maand

 Het pakket:

 • Compleet beheer van de advertenties
 • Custom strategie obv jouw doelen
 • Op maat gemaakt beeldmateriaal en teksten
 • Elke 2 weken een update via de mail
 • Snel contact via Whatsapp of Voxer
 • A/b testing van verschillende content
 • Mogelijke kanalen: Facebook & Instagram, LinkedIn, YouTube, Pinterest, Reddit, Google en TikTok. Facebook en Instagram tellen als 1 platform.

Hoe verloopt onze samenwerking?

Ik werk graag planmatig. We beginnen altijd met het maken van een plan van aanpak. Hierbij bespreken we bijvoorbeeld welk(e) platform(en) het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf, product en doelgroep. Ook bespreken we hoe de online advertenties binnen jouw huidige salesfunnel passen naast andere kanalen. Zo bekijken we hoe de advertenties op jouw andere contentuitingen kunnen laten inspelen.

Vervolgens ga ik aan de slag met het instellen van jouw advertentieaccount. Ik zorg ervoor dat alle instellingen kloppen zodat alle conversies worden gemeten en ik maak de juiste doelgroepen aan. Hierna kan ik aan de slag met het maken van de advertenties. Iedere week evalueer ik de prestaties van de advertenties. Elke 2 weken ontvang je van mij een update over de resultaten en mijn actiepunten. Deze bespreken we samen, zodat we hiervan kunnen leren en de advertenties kunnen optimaliseren voor nóg beter resultaten.

Ik ben zeer betrokken gedurende onze samenwerking. Je hebt een kort lijntje via Whatsapp/Voxer en mail. Samen gaan wij voor het allerbeste resultaat!

Duwtje in de rug

Wil je uiteindelijk wel zelf jouw advertenties beheren, maar heb je een duwtje in de rug nodig. Ik help je met het opzetten van jouw funnel én advertenties of adviseer je over het verbeteren van jouw ads. Zo wordt jij op weg geholpen naar succesvolle ads en een succesvol bedrijf.

Advertising Set-Up

Wil je starten met online advertenties, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of adverteer je al, maar weet je niet hoe je nu kunt optimaliseren? Begint je hoofd te duizelen door alle opties en knopjes? Ik help je! Bij de Advertising Set-Up leer ik je alles wat je moet weten om voortaan zelfstandig jouw ads te beheren!

Na deze Advertising Set-Up heb jij een concreet stappenplan voor het opzetten van al jouw toekomstige campagnes. Je ontvangt een duidelijke strategie. Verder neem ik je tijdens de 1-op-1 calls mee in de instellingen binnen Facebook, zodat jij precies leert welke opties er zijn én hoe jij ads kunt instellen.

Na dit traject van ongeveer 2 maanden kan jij zelfstandig adverteren om meer bereik, leads en sales te behalen. Met dit eenmalige pakket hoef je dus niet maandelijks een expert in te huren, maar leer je hoe jij zelf ads kunt inzetten om jouw doelen te behalen.

Prijs eenmalige Advertising Set-Up: €550,- exclusief btw.

 

Wat haal je uit de Set-Up?

 • Je ontvangt een op maat gemaakte strategie voor jouw advertenties, inclusief visuele funnel.
 • 1-op-1 strategie sessie waarin we samen de strategie voor de advertenties bespreken
 • 1-op 1 videocall waarin we guided de eerste advertenties instellen
 • In de videocalls stel jij . Deze calls zijn op te nemen zodat je deze later kunt terugkijken.
 • We bespreken de strategie via een online videogesprek, waarbij ik ook al jouw vragen beantwoord.
 • Feedback ronde op de advertentiecontent (beeld + tekst)
 • Tot slot stel ik de eerste campagne op adhv de strategie, zodat je een voorbeeld hebt.
 • Online leeromgeving met extra videomateriaal (how-to’s) waar je 1 jaar toegang tot hebt

NEEM CONTACT OP

Ik help je bij het maken van een strategische marketing funnel om meer bereik, meer leads en meer aankopen te bereiken.

In welk pakket ben jij het meeste geinteresseerd?

10 + 6 =