Werk met mij

Heb je een duwtje in de rug nodig om nóg meer potentiële klanten te bereiken? Heb je het idee dat je bedrijfsgroei stagneert en wil je simpelweg meer bereiken? Wil je doorgroeien met jouw bedrijf naar een volgend niveau?

Of begin je net met je bedrijf en wil je direct veel bereik en conversies? Kan je niet wachten om meer mensen te helpen met jouw producten/diensten?

Online adverteren maakt het gemakkelijk om jouw doelgroep gericht te benaderen, waardoor jouw merkbekendheid en klantenbestand razendsnel groeit. Ik kan je ondersteunen bij het inzetten van online advertenties op verschillende platformen, zoals Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube en Pinterest.

“Ik heb het al eens geprobeerd…”

Ik hoor vaak van ondernemers dat ze weleens online advertenties hebben geprobeerd, maar dat het niks voor hen was. Ik ben van mening dat iedereen gebaat is bij de inzet van online advertenties, mits je dit op basis van een strategie doet. Laat mij je helpen bij het strategisch instellen van de advertenties, zodat jouw bereik een boost krijgt. Hierdoor stijgt je merkbekendheid en groeit je klantenbestand. Ook je conversies nemen toe. Klinkt als een droom die uitkomt? Probeer het eens!

Geen zorgen

 

Wil je geen omkijken hebben naar jouw online advertenties, zodat jij je op andere zaken kunt focussen? Ik neem deze taak met alle liefde uit handen door jouw online advertenties maandelijks te beheren.

Duwtje in de rug

Wil je uiteindelijk wel zelf jouw advertenties beheren, maar heb je een duwtje in de rug nodig. Ik help je met het opzetten van jouw funnel én advertenties, of adviseer je over het verbeteren van jouw ads. 

Zelf aan de slag

Jij wilt het liefst zelf aan de slag met online advertenties. Je bent op zoek naar een manier om hier meer over te leren. Met mijn e-book leer je alles over de basisinstellingen van Facebook én leer je succesvolle ads inzetten.

Geen zorgen

Wil je wel alle vooroordelen van online advertising, maar heb je niet de tijd voor het beheren van de ads? Ik help je uit de brand door deze taak uit handen te nemen. Ik bied 3 standaard pakketten aan, maar mocht je een afwijkende wens hebben, stel ik graag een pakket op maat voor je op!

[convertkit form=1415967]

6

Basis

Ik zet een basisfunnel op. Je kunt hiervoor kiezen uit 1 kanaal.  De basisfunnel bestaat uit 1-2 campagnes, bijvoorbeeld een verkeerscampagne en een retargetingcampagne.

 • Ik stel de Facebook Pixel en de gebeurtenissen in.
 • Er is een optie voor a/b testing.
 • De campagnes worden elke maand geëvalueerd en besproken.
 • Kies voor 1 kanaal: Facebook & Instagram, LinkedIn, YouTube, Pinterest en Google. Facebook en Instagram tellen als 1 platform.

Prijs basis pakket: €260 excl. btw

Ter indicatie: Geschikt voor een advertentiebudget t/m €400.

Uitgebreid

Ik stel een uitgebreide funnel ingesteld op 1 kanaal naar keuze. De uitgebreide funnel bestaat uit 4 campagnes per maand. Bijvoorbeeld een verkeerscampagne, retargetingcampagne obv catalogus materiaal, retargeting voor bestaande klanten, merkbekendheidcampagne.

 • Ik stel de Facebook en de gebeurtenissen in.
 • Er is een optie voor a/b testing.
 • De campagnes worden elke maand geëvalueerd en besproken.
 • Kies voor 1 kanaal: Facebook & Instagram, LinkedIn, YouTube, Pinterest en Google. Facebook en Instagram tellen als 1 platform.

Prijs uitgebreid pakket: €455 excl. btw

Ter indicatie: Geschikt voor een advertentiebudget van €400-€800. 

All-in-one

Ik stel een all-in-one funnel in op 2 kanalen naar keuze. Bijvoorbeeld Facebook+Instagram én Pinterest, of Facebook+Instagram én LinkedIn. Per kanaal kunnen er 4 campagnes worden ingesteld, zoals verkeerscampagne, retargetingcampagne obv catalogus materiaal, retargeting voor bestaande klanten, bereikscampagne.

 • Ik stel de Facebook Pixel en gebeurtenissen in voor een optimale tracking.
 • Er is een optie voor a/b testing.
 • De campagnes worden elke maand geëvalueerd en besproken.
 • Kies voor 2 kanalen naar keuze: Facebook & Instagram, LinkedIn, YouTube, Pinterest en Google. Facebook en Instagram tellen als 1 platform.

Prijs all-in-one pakket: €780 excl. btw

Ter indicatie: Geschikt voor een advertentiebudget van €800+.

Hoe verloopt onze samenwerking?

Ik werk graag planmatig. We beginnen altijd met het maken van een plan van aanpak. Hierbij bespreken we bijvoorbeeld welk(e) platform(en) het meest geschikt zijn voor jouw bedrijf, product en doelgroep. Ook bespreken we hoe de online advertenties binnen jouw huidige salesfunnel passen. Zo bekijken we hoe de advertenties op jouw andere contentuitingen kunnen laten inspelen.

Vervolgens ga ik aan de slag met het instellen van jouw advertentieaccount. Ik zorg ervoor dat alle instellingen kloppen zodat alle conversies worden gemeten en ik maak de juiste doelgroepen aan. Hierna kan ik aan de slag met het maken van de advertenties. Iedere maand evalueer ik de prestaties van de advertenties en bespreken we deze, zodat we hiervan kunnen leren en de advertenties kunnen optimaliseren voor nóg beter resultaten.

Ik ben zeer betrokken gedurende onze samenwerking. Samen gaan wij voor het allerbeste resultaat!

Duwtje in de rug

Wil je uiteindelijk wel zelf jouw advertenties beheren, maar heb je een duwtje in de rug nodig. Ik help je met het opzetten van jouw funnel én advertenties of adviseer je over het verbeteren van jouw ads. Zo wordt jij op weg geholpen naar succesvolle ads en een succesvol bedrijf.

Advertising Set-Up

 

Wil je starten met online advertenties, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Begint je hoofd te duizelen door alle opties? En snap je niet hoe je die Facebook Pixel – waar je zoveel over hebt gehoord – moet installeren? Ik help je! Bij de Advertising Set-Up stel ik jouw advertentieaccount én jouw eerste campagne op.

Na deze Advertising Set-Up heb jij een concreet stappenplan voor het opzetten van al jouw toekomstige campagnes. Je ontvangt een concrete strategie die je stapsgewijs kunt volgen.

 • In een telefonisch gesprek bespreken we jouw wensen en verwachtingen van online advertenties.
 • Ik maak een hands-on strategie voor al jouw toekomstige advertenties. Deze strategie bevat ook een gevisualiseerde strategie.
 • We bespreken de strategie via een online videogesprek, waarbij ik ook al jouw vragen beantwoord.
 • Ik stel alle basisinstellingen in, zodat jij hier geen omkijken naar hebt.
 • Tot slot stel ik de eerste campagne op adhv de strategie, zodat je een voorbeeld hebt.

 

Prijs Advertising Set-Up: €400,- exclusief btw.

 

Advertising Check-Up

Je bent zelf al aan de slag gegaan met advertenties, maar je loopt vast. De resultaten zijn nog niet zoals gehoopt en je weet niet hoe je dit kunt verbeteren. Ik ga je hierbij helpen! Bij de Advertising Check-Up duik ik in jouw advertentieaccount én de huidige campagnes.

Na deze Advertising Check-up heb je een duidelijk beeld van hoe je jouw advertenties kunnen verbeteren + een helder stappenplan om hier zelfstandig mee aan de slag te gaan.

 • Ik stuur jou een vragenlijst toe zodat ik direct weet waar jij vastloopt en wat je tot nu toe hebt geprobeerd.
 • We bellen om de vragenlijst te bespreken.
 • Jij geeft mij toegang tot jouw advertentieaccount, waarna ik in jouw advertentieaccount en campagnes duik.
 • Ik maak een strategie en stappenplan voor jouw toekomstige advertenties, inclusief gevisualeerde funnel.
 • We bespreken de strategie via een online videogesprek en ik beantwoord al jouw vragen.
 • Tot slot stel ik de eerste campagne op adhv de strategie, zodat je een voorbeeld hebt.
 • Voor de Advertising Check-Up kun je kiezen uit één kanaal: Facebook & Instagram, LinkedIn, YouTube, Pinterest en Google. Facebook en Instagram tellen als 1 platform.

 

Prijs Advertising Check-Up: €550,- exclusief btw.

Zelf aan de slag

Jij wilt het liefst zelf aan de slag met online advertenties. Je bent op zoek naar een manier om hier meer over te leren. Met mijn e-book leer je alles over de basisinstellingen van Facebook én leer je succesvolle ads inzetten.

ebook gratis weggever adverteren facebook instagram tips

Gratis Ebook: In 4 stappen jouw Facebook & Instagram Ads Online

 

In dit gratis e-book vertel ik welke 4 stappen jij moet zetten om te adverteren op Facebook & Instagram. Met deze stappen + extra tips kun je direct aan de slag voor het verbeteren van jouw advertenties en advertentieaccount. 

 

Word een held(in) in Facebook Advertising

Alles wat je moet weten over Facebook Advertising om succesvol aan de slag te gaan
met advertenties op Facebook en Instagram.

 

Wil jij meer bereik, meer conversies en meer leads? Facebook en Instagram advertenties zijn een geweldig middel om je merkbekendheid, websiteverkeer, en het aantal conversies te verhogen, mits je weet hoe alle instellingen werken en wat alle mogelijkheden zijn. De Facebook advertentie interface kan namelijk behoorlijk technisch en ingewikkeld zijn.

Daarom ga ik je in dit e-book helpen. Ik leg alle basisinstellingen stap voor stap uit, we stellen samen een funnel op, ik vertel je hoe je je eerste (of je tweede, derde, etc) campagne opzet en waar je op moet letten bij het evalueren van de campagne. Bovendien deel ik een hele hoop handige tips-and-tricks waardoor je jouw online advertenties een enorme boost kunt geven. 

Na het lezen van dit e-book…
… kloppen al jouw basisinstellingen in Facebook Business Manager
… weet je welke opties er zijn mbt Facebook advertenties
… heb je een sterke strategie en sales funnel gemaakt
… staan jouw eerste advertenties online
… weet je hoe je jouw resultaten kunt analyseren en optimaliseren, zodat je nog betere resultaten behaald.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met de nieuwsbrief van Days of Content ontvang jij regelmatig gratis tips over online marketing in je mailbox. Je krijgt tips over het optimaliseren van jouw advertenties en e-mailcampagnes. Ook houd ik voor jou alle ontwikkelingen op het gebied van online advertising voor je in de gaten. Zo ben jij helemaal up-to-date en is nog marketing altijd actueel. 

NEEM CONTACT OP

Ik help je bij het maken van een strategische marketing funnel om meer bereik, meer leads en meer aankopen te bereiken.

10 + 8 =