Word de go-to
expert of shop
voor jouw klanten
zonder tijd kwijt te zijn.

Maandelijks bouwen aan meer bereik, leads & sales
Door jouw advertentie beheer uit te besteden

Met succesvolle ads kan jouw ideale klant niet meer om jou heen

Adverteren kan een flinke boost in klanten, omzet en leads opleveren. Met jouw ervaring en kennis over online marketing weet je zeker dat je zelf de ads zou kunnen beheren, maar is dat wel wat je echt wilt? Want heel eerlijk: jij hebt geen zin om weer een nieuwe tool te leren en hier weer uren in te steken. Jij wilt die tijd liever steken in de taken waarvan jij AAN gaat! En een extra tool beheren is voor jou eerder een energie verspiller.

Wel de go-to expert/shop voor jouw klanten worden, zonder zelf naar je ads om te hoeven kijken? Daar heb ik de oplossing voor: het uitbesteden van jouw social ads!

1:1 advertising beheer

Wel de voordelen, geen tijd aan kwijt

Jij weet al lang dat ads een flinke boost in klanten, omzet (en winst!) en leads kunnen opleveren. Dat is nu precies waar jij naar op zoekt. 

Jouw business én jouw marketing(strategieën) staan al als een villa en je wilt nu een upgrade in jouw bedrijf. Jij besteed al tijd aan je organische marketing of huurt hier al iemand voor in. Je zet mailfunnels in en gebruikt al slimme marketingtechnieken. Met succes, maar van jou mag jouw bedrijf nog harder groeien.

Je wilt een schaalbare omzetgroei, zonder hier zelf extra tijd aan kwijt te zijn. Jij wilt vooral meer tijd voor productontwikkeling, organische social media of klantcontact. 

Het uitbesteden van jouw advertenties gaat je niet alleen zakelijke groei opleveren (meer lead, meer omzet, meer klanten!), maar geeft je ook rust. Die zakelijke groei gebeurt zonder dat jij hier naar om moet kijken en zonder dat jij aan de knopjes moet draaien. Heerlijk!

Ik neem het hele proces van adverteren uit handen, zodat jij profiteert van een schaalbare omzetgroei.

 

ik werk(t)e o.a. al met:

Ik ben Marijn

Jouw online advertising expert & strateeg

A.k.a. jouw sidekick voor sterke zakelijke groei in naamsbekendheid en omzet. 

Ik ben gek op cijfers en strategieën uitdenken. Altijd al geweest. Ik wist daarnaast van jongs af aan al dat ik ‘iets’ in marketing wilde doen.

Op weg daarnaartoe rondde ik 2 bachelor opleidingen af in media en marketing. Ik werkte bij een PR bureau, een financiële startup en als Marketing Analist bij RTL Nederland. Bij die functies werd telkens weer bevestigd: ik ben ijzersterk in cijfers lezen en het technische aspect, maar ook in mensen begrijpen en creatieve oplossingen bedenken.

En zo kwam adverteren op mijn pad en besloot ik de sprong te wagen om mijn eigen business op te starten.

Online adverteren is nog steeds als thuiskomen voor mij. Hier gaat mijn analytische hart nog altijd harder van kloppen,  maar ik kan me ook vastbijten in het vinden van de perfecte strategie en ik kan hier al mijn creativiteit in kwijt. En dat terwijl ik de meest geweldige, krachtige ondernemers mag helpen met het bereiken van hun dromen en doelen.

Inmiddels onderneem ik al ruim 4 jaar en heb ik al 100+ ondernemers 1-op-1 mogen helpen met hun advertentiestrategie en het beheren van de online advertenties. Met mijn brede marketingkennis hielp ik mijn klanten ook steeds meer met alle marketingaspecten rondom advertenties. Landingspagina optimaliseren? E-mail funnel sterker instellen? Webinars inzetten? Check, check, check.

Altijd met een op maat gemaakte strategie. En altijd weer blijken online advertenties dé manier om een stabiele, schaalbare omzetgroei te realiseren zonder dat jij als ondernemer nog harder moet werken voor jouw marketing. Of dat nou naar 5k, 10k of 20k omzet per maand is. Met strategische advertenties kan je altijd doorgroeien.

Zij ervaarden het al:

“Marijn ontzorgt en snapt wat je wil bereiken en vertaalt dat goed. Ik voel me gezien, gehoord en gesupport in mijn doelen.'” 

Jette van Duijn – Fabriek Authentiek 

Advertising beheer is voor jou als…

 

Jij hebt al een fantastische business opgebouwd, met tevreden klanten en een bewezen aanbod. Maar als ondernemer ben jij al-tijd op zoek naar manier om nog harder te groeien, en vooral om op een stabiele manier te groeien. Over een halfjaar wil jij simpelweg niet op dezelfde plek staan. Jij wilt ACTIE! Je wilt GAAN!

Jij bent al goed in sales. Als jij klanten eenmaal spreekt of zij op jouw website komen, dan is de kans groot dat ze jouw producten of diensten aanschaffen. Wat jij nodig hebt om te groeien, is vooral meer bereik en meer leads. Om zo natuurlijk ook meer aankopen te behalen en die SKY HIGH omzetgroei te realiseren. 🚀

Door jouw ads aan mij uit te besteden, kan jij je blijven focussen op de taken waar jij energie van krijgt. Zoals product ontwikkeling of 1:1 klanten helpen. Met advertising beheer krijg jij een continu nieuwe leads en nieuwe aankopen, zonder dat jij je daar om hoeft te bekommeren. Dat noem ik nog eens een win-win!

De investering in Advertising Beheer start bij €400 excl. btw per maand en is afhankelijk van o.a. jouw advertentiebudget, doelen en opzet van de campagnes. Daarnaast besteed je ook advertentiebudget aan jou ads. Hiervoor vraag ik een minimum van €500 per maand.

Jij laat je nergens door stoppen. Die sky-high bedrijfsdoelen, die ga je hoe dan ook halen. En door jouw ads uit te besteden, haal je ze nog sneller. 

{

Marijn heeft ons veel omzet opgeleverd!

Door Marijn hebben we echt prachtige doelen bereikt en is ons product door heel veel mensen gezien. Het heeft ons veel omzet opgeleverd. We hebben doelen behaald waar we van tevoren niet op durfden te hopen!

Doortje Kruisheer – Sattie in de boom