Extreem opschalen
in omzet met ads in
combinatie met
slimmere marketing

In 4 maanden meer omzet, meer passief inkomen en meer klanten in minder tijd

Je bent klaar met sales-geneuzel en trekken aan klanten. Het is tijd voor slimmere marketing zodat jij kunt opschalen.

Je wilt er vooral alles uithalen wat erin zit. Uit jouw leven én je bedrijf. Je bent unstoppable en hebt GROOTSTE dromen en doelen. Vooral wil je jouw bedrijf naar the next level tillen en vanuit daar ook weer verder kunnen opschalen. Je wilt meer impact maken, zonder daarvoor meer te moeten werken. Je hebt jouw doelen duidelijk voor ogen, alleen weet je niet wat voor jou de juiste én de snelste weg is om daar te komen. 

Je hebt al een mooie omzet en geweldige klanten, maar het doorgroeien gaat lastig. Jouw omzet blijft hangen en je bent veel tijd kwijt aan jouw marketing en het binnenhalen van klanten. Het beantwoorden van DM’s kost je alleen maar energie. Je wordt opgeslokt in jouw business. 

Liever heb je dat klanten automatisch naar jou toekomen, en dat ze al klaar zijn om te kopen als ze een kennismaking inplannen bij jou. Je wilt minder tijd kwijt zijn aan mensen overhalen, zodat jij je écht kunt focussen op het opschalen van jouw business. 

Dit is wat jij nodig hebt: een slimme marketingstrategie in combinatie met online advertenties. Zodat jij jouw potentiële klanten niet meer met moeite hoeft te overtuigen, maar dat zij automatisch naar jou toekomen. Geen sales-geneuzel meer, maar een moeiteloze marketingstrategie.

Jij weet al dat die doelen haalbaar zijn. Ik weet hoe we dat gaan doen. 

Je kunt op 2 verschillende manieren ondernemen. Succesvolle ondernemers met grootse successen kiezen altijd voor de 2e manier.

Manier 1: Organisch en tijdrovend. Je moet veel social media posts plaatsen, mensen overhalen in de DM, veel bezwaren wegnemen en vragen beantwoorden. Je moet heel veel moeten pushen om te kunnen verkopen en om jouw omzet te laten stijgen. Je hebt het gevoel dat je altijd online moet zijn.
Manier 2: Je maakt gebruik van pullmarketing en slimme systemen, waardoor klanten jouw kant op komen. Je doet dit omdat je hierdoor kei-hard stijgt in omzet, terwijl je minder tijd kwijt bent aan marketing.

Het eerste traject voor ijzersterke business consultancy rondom online advertenties.

Online adverteren is dé manier om hard te groeien met jouw business. In bereik, leads én klanten. Adverteren in combinatie met slimme systemen. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij doorlopend en automatisch leads, klanten en omzet verzameld. In minder tijd!

In ADvanced bouwen we een strategie én funnel he-le-maal gericht op jouw dromen, doelen, visie en wensen. Zo kan jij héél hard groeien op een manier die bij je past. 

Passief inkomen met een webinar? Check.
Meer 1:1 trajecten verkopen? Check. 

In dit traject bouwen we samen aan jouw strategische funnel, op basis van jouw doelen, visie en business data. Door jaren aan ervaring in talloze funnels, webinars en salespagina’s weet ik precies hoe we deze voor jou kunnen optimaliseren. Dat doe ik o.a. aan de hand van jouw business data. In deze cijfers zie ik heel duidelijk waar de kansen en mogelijkheden liggen die aansluiten bij jouw doelen. Op basis hiervan bouwen 4 maanden lang aan het schaalbaar en meer winstgevend maken van jouw bedrijf.  

Na vier maanden ADvanced haal je op de automatische piloot klanten binnen doordat het volledige marketingsysteem inclusief ads staat, en ben je vervolgens in staat dit systeem volledig zelf te managen en op te schalen. 

Zij ervaarden het al:

“Marijn ontzorgt en snapt wat je wil bereiken en vertaalt dat goed. Ik voel me gezien, gehoord en gesupport in mijn doelen.'” 

Jette van Duijn – Fabriek Authentiek 

Dit is wat ADvanced voor jou doet

THE BENEFITS

R

EEN PLAN OM OP TE SCHALEN

Een slimme schaalbare (!) strategie waarmee jij met gemak kunt doorgroeien naar 10k, 20k of 50k maanden (and beyond!)

R

MEER PASSIEF INKOMEN

Een automatische klantenstroom, ook als jij niet werkt. Jij ervaart dus wel die keiharde omzetstijging en expertstatus, zonder meer uren te moeten werken!

R

STERKERE EXPERTSTATUS

Jouw naamsbekendheid ontploft en jouw ideale klanten kunnen niet meer om je heen. Jij wordt nóg vaker gezien als een expert. 

R

MINDER TREKKEN AAN KLANTEN

Jij hoeft niet meer continu te trekken aan potentiele klanten om ze binnen te slepen. Sterker nog: klanten zijn al overtuigd als ze bij jou aankloppen door jouw marketingsysteem.

Ik ben Marijn

Jouw online advertising expert & strateeg

A.k.a. jouw sidekick voor sterke zakelijke groei in naamsbekendheid en omzet. 

Ik ben gek op cijfers en strategieën uitdenken. Altijd al geweest. Ik wist daarnaast van jongs af aan al dat ik ‘iets’ in marketing wilde doen.

Op weg daarnaartoe rondde ik 2 bachelor opleidingen af in media en marketing. Ik werkte bij een PR bureau, een financiële startup en als Marketing Analist bij RTL Nederland. Bij die functies werd telkens weer bevestigd: ik ben ijzersterk in cijfers lezen en het technische aspect, maar ook in mensen begrijpen en creatieve, strategisch sterke oplossingen bedenken.

Ik besloot deze vaardigheden samen te gooien in mijn eigen bedrijf: Adverteren én strategische plannen uitwerken, om ondernemers exponentieel te laten groeien.

Online adverteren is nog steeds als thuiskomen voor mij. Hier gaat mijn analytische hart nog altijd harder van kloppen,  maar ik kan me ook vastbijten in het vinden van de perfecte strategie en ik kan hier al mijn creativiteit in kwijt. En dat terwijl ik de meest geweldige, krachtige ondernemers mag helpen met het bereiken van hun dromen en doelen.

Inmiddels onderneem ik al ruim 4 jaar en heb ik al 100+ ondernemers 1-op-1 mogen helpen met hun advertentiestrategie en het beheren van de online advertenties. Maar: advertenties zijn leuk, maar vele malen effectiever met een slim marketingsysteem hierachter. Dit is dan ook precies wat ik doe. Landingspagina’s optimaliseren, webinars  uitwerken, e-mailfunnels inrichten. 

Altijd met een op maat gemaakte strategie. En altijd weer blijken online advertenties dé manier om een stabiele, schaalbare omzetgroei te realiseren zonder dat jij als ondernemer nog harder moet werken voor jouw marketing. Of dat nou naar 5k, 10k of 20k omzet per maand is. Bij mijn klanten zie ik telksen weer dat ze hun investering acht tot dertig (!) keer terug verdienen. Op het moment dat je ervoor kiest hier dus niét mee aan de slag te gaan, laat je in mijn optiek tonnen omzet liggen.

{

Marijn heeft ons veel omzet opgeleverd!

Door Marijn hebben we echt prachtige doelen bereikt en is ons product door heel veel mensen gezien. Het heeft ons veel omzet opgeleverd. We hebben doelen behaald waar we van tevoren niet op durfden te hopen!

Doortje Kruisheer – Sattie in de boom

ADvanced is voor jou als…

 

ADvanced is voor ondernemers die écht klaar zijn om next level te gaan. Om keihard door te groeien met een schaalbare strategie. Je bent niet bang om je in te zetten en buiten je comfort zone te gaan. Je weet wat er mogelijk is voor jou en zet alles op alles om het beste resultaat te behalen op een manier die bij jou past. 

Je hebt al een bewezen aanbod, maar je wilt meer impact maken. Jouw dromen zijn nog veel grootster en je bent op zoek naar een slimmere strategie die aansluit bij jouw visie.

Je hebt absoluut de drive om alles zelf uit te zoeken, maar jij weet wat voor kracht er ligt in het inschakelen van een expert. En jij wilt je ook liever focussen op de onderdelen van jouw business waar écht jouw kracht ligt, zoals jouw klanten of productontwikkeling. 

Dit is geen traject waarbij je achterover kunt leunen. Daarmee ga je namelijk geen resultaat behalen. Ik leer je alles wat je moet weten en doen, maar door te doen ga je pas resultaat behalen. In dit traject verwacht ik dat je hier dan ook 100% voor gaat.

JIJ…

$

BENT EEN GEVESTIGDE ONDERNEMER

Jij hebt al een steady aanbod staan en tevreden klanten. Je draait al een omzet van 60k per jaar of meer en wilt doorgroeien naar 10k, 20k of 50k maanden.

$

BENT GEDREVEN & AMBITIEUS

Jij stopt niet tot jij jouw doelen (en meer!) hebt behaald. Je weet wat jouw doelen zijn en doet er alles aan om die te behalen.

$

BENT ZELFVERZEKERD

Jij komt niet bij mij om je zelfvertrouwen te boosten; je wilt sterk strategisch advies en doorpakken.

$

WILT MAATWERK

Jij bent absoluut niet op zoek naar een algemeen plan of een trucje. Daar geloof ik niet in. Je wilt maatwerk en iets wat helemaal past bij jouw visie.

{

Marijn is een expert. No doubt, no questions asked.

Ze is er altijd voor je en komt altijd met een gepaste, personaliseerde aanpak. Ik voelde me gedragen, gehoord en gesteund. Ze geloofde in mij en mijn business, zelfs als ik zelf twijfelde.”

Charlie Brouns – Brouns studio

De aanpak:


1:1 Live of online kick-off

We nemen direct een deep-dive. In de kick-off bespreken we waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Ik deel direct ideëen met je voor jouw slimme strategie. 

1:1 tweewekelijkse strategie calls 
Elke twee weken spreken we elkaar (45 min) om in te checken wat de status is en wat er voor ons allebei op de planning staat. 

Gepersonaliseerde strategie incl. data-analyse
Op basis van jouw business data, jouw doelen en visie, ontwikkel ik een strategie voor jouw ads en marketingkanalen waarmee we jouw business schaalbaar maken én een flinke omzetgroei kunnen realiseren.

Sterke inhoudelijke feedback
Jij kunt stukken bij mij aanleveren, zoals een mailfunnel, webinar, salespagina, etc. Ik zorg ervoor dat jij inhoudelijke feedback krijgt om hier nóg meer uit te halen. 

Advertising side-kick
Ik bouw jouw online advertenties en beheer jouw ads tijdens dit traject. Ik leer je ook hoe je zelf jouw advertenties kunt beheren, zodat je deze zelf kunt opschalen na deze 4 maanden.

Direct contact met mij
We houden een kort lijntje om snel te kunnen handelen. Je hebt altijd de mogelijkheid om mij te Whatsappen!

Bonus: online leeromgeving
Een online leeromgeving met aanvullend materiaal waar je nog een jaar lang toegang tot hebt, zodat je ook na ons traject kunt blijven opschalen. 

FAQS

Have a Question?

Ik adverteer nog niet. Is dat een probleem?

Zeker niet! Het belangrijkste is dat jij klaar bent om naar het volgende niveau in jouw bedrijf te gaan. In ADvanced maken we dan samen een plan voor jouw funnel en dus ook voor jouw ads.

Ik wil niet zelf mijn advertenties beheren, doe jij dat ook?

Yes, dat doe ik! Tijdens ADvanced maak ik een advertentiestrategie voor je en beheer ik jouw ads. Maar, ik leer ik jou ook hoe jij zelf jouw advertenties kunt onderhouden en opschalen, zodat je dit na ADvanced zelf kunt oppakken. 

Als je na ADvanced besluit dat jij toch niet zelf jouw ads wilt beheren, pak ik dat heel graag voor je op. Sowieso heb je ook dan nog heel veel aan de kennis over adverteren, omdat je daardoor beter kunt aangeven wat je wilt met jouw advertenties. Hiervoor heb ik mijn adverentie beheer service. 

Ik heb al een coach, kan ik dit ernaast doen?

Je kunt ADvanced zeker combineren met een ander coachtraject of training! Als je een kennismakingsgesprek inplant, kunnen we samen bespreken hoe deze trajecten elkaar ondersteunen.

Waar krijg ik praktisch gezien allemaal hulp bij?

Bij jouw gehele marketingfunnel en alle aspecten die belangrijk zijn bij het opschalen van jouw business. Dat betekent dat ik o.a. advies geef over jouw website en sales/landingspagina’s, e-mailfunnels en de inhoud van individuele e-mails, de inhoud van jouw webinar en jouw salesoffers hierin, het verloop tussen de verschillende marketingtools, etc. Je kunt er zelf voor kiezen welke stukken jij instuurt om mijn advies op te ontvangen, dus hier heb je zelf invloed op.

Kan ik in termijnen betalen?

Absoluut! Je kunt ervoor kiezen om het traject in 4 maandtermijnen te betalen.